5 Geriausios Pigios Verslo Verslo Dovanos - Arte Chocolate

5 Populiariausios Pigios Verslo Verslo Dovanos

Ieškote įmonės dovanos, kuri sužavės jūsų verslo partnerius? Ieškokite šokoladinių dovanų iš Arte Chocolate! Mūsų šokoladinės dovanos yra prabangios ir prieinamos ir gali būti pagamintos pagal užsakymą, įtraukiant jūsų įmonės logotipą ir prekės ženklo spalvas. Siūlome visą paslaugų paketą, įskaitant firminį dizainą ir individualų pakuotę, kad jūsų verslo dovanos išsiskirtų. Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau apie šokoladinių dovanų galimybes!

Personalizuota šokolado dėžutė su triufeliais, sausainiais ir mini šokoladiniais batonėliais Didelis pasirinkimas/pradinė kaina nuo 25 €

Ieškote unikalios ir įperkamos verslo dovanos? Kodėl gi nepabandžius šokoladinių dovanų pagal užsakymą! Galite sukurti savo firminius šokoladinius batonėlius arba pasirinkti pritaikytą pakuotę. Siūlomas platus skonių pasirinkimas pagal bet kurį skonį – nuo braškių ir sūdytos karamelės iki juodojo šokolado ir kokosų kremo. Užsisakykite šiandien ir palikite ilgalaikį įspūdį savo verslo partneriams!

Vidutinio Dydžio Šokoladinė Dovanų Dėžutė/Pradinė Kaina Nuo 20 €

Jei ieškote unikalios, pagal užsakymą pagamintos dovanos verslo partneriams ar klientams, ieškokite mūsų prabangios šokolado dėžutės. Mūsų geriausiai parduodama dėžutė yra plataus kainų diapazono, todėl ji yra prieinama mažiems ar dideliems užsakymams. Be to, galite tinkinti pakuotę, kad jame būtų jūsų prekės ženklo logotipas, pasirinkti juostelės ir popieriaus spalvas bei geriausiai jūsų poreikius atitinkantį dydį. Mūsų dėžutėse galima sutalpinti daugybę šokoladinių skanėstų, įskaitant triufelius, šokoladinius batonėlius, sausainius ir šokoladu aplietus riešutus. Užsisakykite individualizuotą dėžutę šiandien!

Maža, Bet Didelė Ir Unikali Šokoladinė Dėžutė / Pradinė Kaina Nuo 10 €!

Ieškote pagal užsakymą pagamintos šokoladinės dovanos, kuri sužavės Jūsų verslo partnerius? Neieškokite toliau nei Didžioji užsakymų dėžutė! Ši dėžutė yra specialiai sukurta didesniems užsakymams ir gali būti užpildyta mažomis šokolado plytelėmis, migdoliniais sausainiais arba didelės įmonės šokolado plytelėmis. Nesvarbu, ar jums reikia nustebinti 1000 klientų, ar tik kelis verslo partnerius, „Big Order Box“ yra puikus sprendimas.

Mažiausia ir Pigiausia Dėžutė Iš Mūsų Gaminių / 4 Vnt Šokolado Dėžutė / Pradinė Kaina Nuo 2,60 €

Jei ieškote pagal užsakymą pagamintos šokoladinės dovanos, kuri būtų ir prabangi, ir nebrangi, tuomet ieškokite mūsų 4 dalių šokolado dėžutės. Galite maišyti ir derinti įvairius gaminius, kad sukurtumėte tobulą dovaną, o pasirinkę pasirinktines parinktis, pvz., popieriaus, juostelių ir logotipų spausdinimą, jūsų įmonės prekės ženklas bus priekyje ir centre. Ir nesijaudinkite, jei auksinė folija nėra jūsų stilius – turime daugybę spalvų, iš kurių galite rinktis, kad galėtumėte rasti tobulą savo prekės ženklo atitikmenį. Taigi atsiųskite mums savo logotipą ir užsakymo kiekį šiandien, o visa kita pasirūpinsime mes!

Metalinė Sidabrinė Dėžutė Su Jūsų Imonės Logotipu Firmine Rankove / Pradinė Kaina Nuo 5 €

Ieškote tobulos dovanos savo verslo partneriams? Kažkas, kas paliks ilgalaikį įspūdį ir leis jiems suprasti, kaip vertinate jų verslą? Ieškokite tik pagal užsakymą pagamintos šokoladinės dovanos iš „Silver Box Gifts“. Mūsų metalinės sidabrinės dėžutės yra su gražia ir elegantiška rankovėmis ir gali būti pritaikytos įvairiems popieriams, kad atitiktų jūsų prekės ženklą ar įvykį. viduje turime begalę pasirinkimų, įskaitant orkaitėje skrudintus riešutus, padengtus pienišku šokoladu, pilnas dėžutes dražė arba sausainių ir mini šokoladinių plytelių mišinį. Kad ir ką pasirinktumėte, jūsų verslo partneriams tikrai patiks ši apgalvota ir skani dovana.

Jei ieškote pritaikytų pakavimo variantų kitam projektui, dideliam ar mažam, ieškokite tik šokoladinės dovanos! Siūlome įvairias pasirinktinio pakavimo parinktis, atitinkančias jūsų poreikius, įskaitant skaitmeninę spausdinimą, pasirinktinio dydžio dėžutes ir kt.

Nerandate to, ko ieškote, nedvejodami pasakykite mums ir mes rasime tinkamą sprendimą, nes tai dar ne viskas, ką galime jums pasiūlyti. Patikrinkite mūsų įmonių katalogą

Be to, visi užsakymai pristatomi vos per 5–10 dienų. Taigi ko tu lauki? Susisiekite su mumis šiandien, kad pradėtumėte savo individualų pakavimo projektą!