Ziemassvētku Dāvanu Komplekti

 

Kā izvēlēties un kā sakomplektēt savu ideālo dāvanu komplektu ? 

 Arte Pastry ir izstrādājusi daudz funkcionālus ekskluzīvus iepakojumus ,lai jūs varētu sakomplektēt savu dāvanu atbilstoši jūsu vēlmēm un buģetam. Plašākais un video draudzīgākais šokolādes produkts Latvijā. Arte Pastry gādā un rūpējās ,lai visi materiāli ko izmantojam mūsu ražošanā būtu videi draudzīgi. 

 

Ko Mēs Piedāvājam ? 

Katru no mūsu iepakojumiem ir iespējams personalizēt. Pilnībā apdrukāts iepakojums ar jūsu izstrādātu dizainu,vai eleganti un ekskluzīvi iespiest jūsu uzņēmuma logo,novēlējums vai jebkāda cita veida ilustrācija uz iepakojuma. 

Personalizē 10 vienības

Esam unikāli Latvijā ar to ,ka nodrošinām personalizētu iepakojumu sākot no 10 vienībām. Jums nav jāuztraucās par augstām izmaksām pasūtot iepakojumu tipogrāfijā . Visus apdrukas un iesaiņošanas darbu veicam paši savām rokām. 

Personalizētā šokolādes tāfelīte 

Personalizētas šokolādes formas un tāfelītes, izmantojot jaunas un mūsdienīgas tehnaloģijas katram klientam piedāvājam izstrādāt viņa dizaina šokolādes tāfelīti vai formu. Jums nav jāuztraucās,ka šāda veida pasūtījums ir ilgs,dārgs un sarežģīts. Vairāku gadu laikā tehnaloģijas ir attīstījušās un varam piedāvāt personalizētu formu izstrādi 3 darba dienu laikā.  Šajā rakstā varat uzzināt vairāk par šokolādes tāfelīšu personalizēšanu !

 

Individuāli Risinājumi 

Individuālu risinājumu izstrādi korporatīvajiem dāvanu komplektiem , vairāku gadu pieredzē esam izstrādājuši daudzus un unikālus šokolādes pasūtījumus. Ja vēlies patiesi unikālu dāvanu komplektu ar savu dāvanu iepakojumu un nestandarta produktusus. Droši sazinies ar mums un kopā radīsim risinājumu jūsu pasūtījumam. 

Dāvanu Komplektu Sakomplektēšana

Katrs no mūsu dāvanu komplektiem radīts,lai jums būtu ātrāka un vieglāka iespēja izvēleties sev piemēroto dāvanu komplektu. Sākot ar ļoti lielām dāvanu kastēm,kurā var iepakot daudz un dažādus mazākus šokolādes produktusu,krēmus,tāfelītes un konfekšu izlases. Beidzot ar neliela izmēra dāvanu komplektu,kurā ir izstrādādi daudz un dažādi mazāka izmēra iepakojumi. Lai varam sapakot dāvanu komplektos pēc iespējas vairāk dažādas garšas un to salikumus. 

  • dāvanu komplekts ar šokolādes tāfelītēm un cepumiem
  • dāvanu komplekts ar riekstu krēmu un trifelēm
  • dāvanu komplekts ar šokolādes mini tāfelītēm un karamelēm
  • dāvanu komplekts ar šokolādes tāfelītēm, dražejām , konfektēm un riekstu krēmu
  • un vēl daudz un dažādi komplektu salikumi

 

Ja kāds no šiem piedāvājumiem jūs uzrunā droši sazinies ar mums sales@artepastry.com un kopā atradīsim jums piemērotāko risinājumu jūsu ziemassvētku dāvanu komplektiem. Katru pasūtījuma izpildes laiks 7 darba dienas, tomēr tuvāk svētku sezonai tas var būt ilgāk par 7 darba dienām. Tādēļ veic savu pasūtījumu laicīgi .