Kalėdų Dovanų Rinkiniai

 

Kaip išsirinkti ir kaip susikomplektuoti idealų dovanų rinkinį?

Arte Pastry sukūrė daug funkcionalių išskirtinių pakuočių, kad galėtumėte sukomplektuoti dovaną pagal savo norus ir biudžetą.

Ką mes siūlome?

  • Kiekvienas mūsų paketas gali būti individualizuotas. Pilnai atspausdinta pakuotė su Jūsų dizainu arba elegantiškai ir išskirtinai ant pakuotės atspausdintas Jūsų įmonės logotipas, palinkėjimas ar bet kokia kita iliustracija.

 

  • Esame išskirtiniai Latvijoje tuo, kad teikiame individualizuotas pakuotes nuo 10 vnt. Užsisakant pakuotes spaustuvėje nereikia jaudintis dėl didelių išlaidų. Visus spausdinimo ir pakavimo darbus atliekame patys.

 

  • Individualizuotos šokolado formos ir batonėliai, naudojant naujas ir modernias technologijas, kiekvienam klientui siūlome sukurti savo dizaino šokolado plytelę ar formą. Nereikia jaudintis, kad toks užsakymas yra ilgas, brangus ir sudėtingas. Bėgant metams tobulėjo technologijos ir galime pasiūlyti personalizuotų formų sukūrimą per 3 darbo dienas. Šiame straipsnyje galite sužinoti daugiau apie šokoladinių plytelių individualizavimą!

 

  • Kurdami individualius verslo dovanų rinkinių sprendimus, per kelerių metų patirtį sukūrėme daugybę unikalių šokolado užsakymų. Jei norite tikrai unikalaus dovanų rinkinio su savo dovanų įpakavimu ir nestandartiniais gaminiais. Nedvejodami susisiekite su mumis ir kartu sukursime sprendimą Jūsų užsakymui.

Dovanų rinkinių surinkimas

Kiekvienas mūsų dovanų rinkinys sukurtas tam, kad turėtumėte galimybę greičiau ir paprasčiau išsirinkti sau tinkamą dovanų rinkinį. Pradedant nuo labai didelių dovanų dėžučių, į kurias galima supakuoti daugybę ir įvairių mažesnių šokoladinių gaminių, kremų, batonėlių ir saldainių pasirinkimų. Galiausiai su mažo dydžio dovanų rinkiniu, kuriame suprojektuota daug įvairių mažesnio dydžio pakuočių. Kad į dovanų rinkinius galėtume supakuoti kuo įvairesnių skonių ir derinių.

 

  • dovanų rinkinys su šokoladiniais batonėliais ir sausainiais
  • dovanų rinkinys su riešutų kremu ir triufeliais
  • dovanų rinkinys su šokoladiniais mini batonėliais ir karamele
  • dovanų rinkinys su šokolado plytelėmis, dražė, saldainiais ir riešutų kremu
  • ir daug daugiau bei įvairių rinkinių derinių

Jei kuris nors iš šių pasiūlymų jus domina, drąsiai susisiekite su mumis adresu sales@artepastry.com ir kartu rasime tinkamiausią sprendimą jūsų kalėdiniams dovanų rinkiniams. Kiekvienas užsakymas trunka 7 darbo dienas, tačiau artėjant šventiniam sezonui gali būti ir ilgiau nei 7 darbo dienas. Todėl užsakymą pateikite laiku.