Korporatīvo Dāvanu Iesaiņošana

Meklē Ideālo Dāvanu Iesaiņojumu ?

Arte Pastry piedāvā individuālus dāvanu iesaiņojumus katram mūsu klientam. Nodrošinām plašu sortimentu un dažādu papīru izvēli kurus iespējams arī nodrukāt ar jūsu iesūtītiem dizainiem. Jums nebūs jāuztraucās par minimālo pasūtījuma apjomu ,jo nodrošinām pilnu apdruku sākot no 10 vienībām. Ietaupot jums raizes un laiku ,jo visus pakalpojumus nodrošinām savā ražošanas fabrikā.

 

Ietinamais Dāvanu Papīrs

Iesaiņo savu korporatīvo dāvanu ,kāda no mūsu dizaina papīriem vai pasūti savu apdruku. Izmantojam Eco papīru, kurš tiek ražot no pārstrādāta materiāla.  Ja vēlies apdruku ar uzņēmuma dizainu, atsūtat pieteikumu ar PDF dizaina failu uz sales@artepastry.com

Dāvanu Kartīti Korporatīvajiem un Privātajiem Pasūtījumiem

Iepriecini savus draugus vai kolēģus ar lieliskām dāvanu kartītēm . Pievieno pie pasūtījumiem mūsu dizaina kartīti ,vai veic pasūtījumu ar savu personalizēto dizainu. Pie mums ir pieejami dažādi papīra materiāli - spīdīgi , zelta, sudraba un visas iespējamās krāsās. Padari savu kartīti unikālu ar zelta vai sudraba follija iespiedumu ,kas liks kartītei mirdzēt. 

ziemassvētku kartīte

Ietītas Šokolādes Tāfelītes Korporatīvajiem Pasūtījumiem

Pārsteidz savu kolēģus ar unikāli izstrādātu dizainu priekš jūsu uzņēmuma ar logo un dizaina apdruku. Šis ir viens no klientu iecienītākajiem veidiem kā sagatavot dāvanas ātri un izdevīgi. Iesaiņojot šokolādes tāfelītes apdrukātā dāvanu papīrā... Jums nav jāuztraucās par drukas pakalpojumiem,jo visu nodrošinām paši savā ražošana , personalizē iesaiņojumu sākot no 10 vienībām .