Ettevõtte kingituste isikupärastamine

Vajad firmakingituseks isikupärast pakki?

Arte Pastry pakub isikupärastatud pakendite väljatöötamist alates 10 ühikust. Aastate jooksul seisavad kliendid sageli silmitsi "minimaalse tiraaži" probleemiga, et tellida teatud arv isikupärastatud pakendeid, mis on sageli umbes 1000 tükki. Seda kogust aga sageli ei nõuta ja suuremad tellimused on 100-200 kasti ringis ning sellise tellimuse karbi maksumus on väga kõrge.

Seetõttu oleme selle probleemi lahendanud võimalusega ise klientide rõõmuks pakendid kujundada. Sa ei pea meile saatma 1000 tk, tellida saab juba 10 isikupärastatud pakkekarpi.

Mida tähendab isikupärastatud pakend?

Isikupärastatud logo pakendil fooliumi kuumstantsiga.

See on üks kiiremaid ja soodsamaid pakkumisi. Klient saadab meile oma ettevõtte logo või soovi, mida ta soovib pakendil näha. Edasi lepitakse kokku soovitud logo suurus ja mis värvi seda vaja oleks. Meie sortimendis on saadaval järgmised värvid.

  • tumepunane
  • kullast
  • hõbedane
  • must
  • valge

Kui soovid aga teist värvi logo, siis on võimalik näha tellitavate värvide valikut.
Järgmine samm on valida, millist tüüpi pakendit soovite, kas väikest pakendit või suuremat.
Sellise isikupärastatud pakendi ligikaudne tarneaeg on 7 tööpäeva.

Isikupärastatud šokolaadikarpIsikupärastatud paberi värvivalik.

Pakendi põhivärvi pakume valida ja kohandada vastavalt ettevõtte soovitud toonidele. Valige saadaolevate paberikujunduste ja värvide hulgast

  • valge (helevalge või kreemjas)
  • must
  • punane (saadaval on palju erinevaid punaseid toone)
  • sinine
  • roheline
  • pruun (elegantne helepruun või šokolaadipruun)

Täispakendi trükkimine.

Kasutades digitaaltrüki võimalusi, saame pakkuda ettevõtte kingituste pakendite kiiret ja lihtsat isikupärastamist. Pakendi täielik väljatrükk nii pakendi sees kui ka väljaspool. Seda tüüpi trükki saab täiendada isikupärastatud kuldse või hõbedase logoga folliikuli reljeefiga, mis tõstaks esile ettevõtte logo ja muudaks pakendi eksklusiivsemaks.

Täielikult trükitud kohandatud ettevõtte kinkekarp

Trükiga kaardid.

Saame lisada kujunduskaartidele Teie ettevõtte logo ja kujunduse ning muuta šokolaadikingituse ainulaadseks ja meeldejäävaks. Meie kinkekaarte saab kohandada teie ettevõtte logo ja sõnumiga ning need on erinevates paberivärvides. Digitrüki võimaluste abil saame luua ettevõtte logoga kinkekaardi ja kasutada erinevaid paberivärve, samuti pakkuda kiireid ja usaldusväärseid tarnevõimalusi, et saaksite kinkekaardid kätte lühikese etteteatamisega. Kiired ja lihtsad pakendamislahendused Arte Pastry.

Õnnitluskaart

Kui otsite kiiret ja lihtsat viisi oma kinkepakendile unikaalseks andmiseks, võib Arte Pastry pakkuda teile parima lahenduse. Meie isikupärastatud kuuma fooliumlogodega karbid muudavad iga kingituse eriliseks ja meie digitaalne täispakkide printimisteenus võib lisada teie tellimusele täiendava luksuskihi. Pakume ka erinevaid paberivärve, et saaksite leida oma kaubamärgile sobiva värvitooni.

Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma ettevõtte kingituste vajadusi – aitame hea meelega!