Korporatīvo Dāvanu Personalizēšana

Nepieciešams personalizēts iepakojums uzņēmuma dāvanam?

Arte Pastry nodrošina personalizēta iepakojuma izstrādi sākot no 10 vienībām. Vairāku gadu laikā klienti bieži sastopās ar problēmu " minimālā tirāža " jāpasūtā konkrēts skaits personalizēta iepakojuma,kas bieži vien ir aptuveni 1000 gab. Tomēr tāds daudzums bieži nav nepieciešams , un lielāki pasūtījumi ir aptuveni 100-200 kastes, un šādu apjomu pasūtot tipogrāfijā vienas kastes izmaksas ir ļoti augstas. 

Tādēļ mēs šo problēmu esam atrisinājuši ar iespēju pašiem izstrādāt iepakojumu prieks klientu pasūtījumiem. Pie mums nav jāsūtā 1000 gab , varat pasūtīt pat tik maz kā 10 personalizētas iepakojuma kastes. 

Ko nozīmē personalizēts iepakojums ?

Personalizēts logo uz iepakojuma ar follija karstspiedi.

Šis būs viens no viss ātrākajiem un izdevīgākajiem piedāvājumie . Klients atsūta mums savu uzņēmuma logo, vai novēlējumu ko vēlās redzēt uz iepakojuma. Tālāk tiek saskaņots vēlamais logo izmērs un kādā krāsa tas būtu nepieciešams. Mūsu sortimentā ir pieejamas šādas krāsas .

  • tumši sarkans
  • zelta
  • sudraba
  • melns
  • balts

Tomēr ja jūs vēlaties savādākā krāsa logo, ir pieejams aplūkot krāsu sortimentu,ko ir iespējams pasūtīt. 

Nākamais solis ir izvēlēties kāda veida iepakojumu jūs vēlaties, maza izmēra iepakojumu,vai ko lielāku.

Aptuvenais izpildes laiks šādam personalizētam iepakojumam ir 7 darba dienas. 

personalizēta korporatīvā dāvana

Personalizēta papīra krāsas izvēle.

Piedāvājam izvēlēties un pielāgot iepakojuma pamat krāsu uzņēmuma vēlamajiem toņiem. Izvēloties no pieejamajiem papīra dizaina veidiem un pieejamajām krāsa

  • balts ( koši balti,vai krēmkrāsas)
  • melns 
  • sarkans ( pieejami daudz un dažādi sarkanā toņa nokrāsas )
  • zils
  • zaļs
  • brūni ( elganti viegli brūns,vai šokolādes brūns )

Pilna iepakojuma apdruka.

Izmantojot digitālās drukas iespējas varam nodrošināt ātru un vienkāršu iepakokjuma personalizēšanas iespējas korporatīvajām dāvanām. Pilnu iepakojuma apdruku,gan no iepakojuma iekšpuses ,gan ārpuses . Šāda veida apdruku varam papildināt ar personalizētu zelta,vai sudraba logo follij spiedes iespiedumu ,kas izceltu uzņēmuma logo un padarītu iepakojumu daudz ekskluzīvāku. 

digitālās drukas iepakojums

Kartiņas ar apdruku.

 Mēs varam pievienot jūsu uzņēmuma logotipu un dizainu uz dizaina kartītēm un  padarot šokolādes dāvanu par unikālu un neaizmirstamu. Mūsu dāvanu kartes var pielāgot ar jūsu uzņēmuma logotipu un vēstījumu, un tām ir pieejamas dažādas papīra krāsas. Izmantojot digitālās drukas iespējas, mēs varam izveidot dāvanu kartīti ar uzņēmuma logotipu un izmantot dažādus papīra krāsām, kā arī piedāvājam ātras un uzticamas piegādes iespējas, lai jūs varētu īsā laikā saņemt dāvanu kartes pie adresātiem. Ātri un vienkārši iepakojuma risinājumi pie Arte Pastry

perosnalizēta kartīte dāvanām

Ja meklējat ātru un vienkāršu veidu, kā piešķirt unikālu pieskārienu dāvanu iepakojumam , Arte Pastry var nodrošināt jums piemērotāko risinājumu. Mūsu personalizētās kastes ar karstās folijas logotipiem liks jebkurai dāvanai izskatīties īpašai, un mūsu digitālais pilna iepakojuma drukas pakalpojums var pievienot jūsu pasūtījumam papildu greznības slāni. Mēs piedāvājam arī dažādu papīra krāsu klāstu, no kuriem izvēlēties, lai jūs varētu atrast savam zīmolam pareizo krāsu toni. 

Sazinieties ar mums jau šodien, lai apspriestu jūsu korporatīvo dāvanu vajadzības – mēs ar prieku palīdzēsim!